Woody Box™

Woody Box™ er produceret i birketræ-krydsfiner i høj kvalitet med galvaniserede metal hængsler og hjørner. Krydsfinerkasserne er lagerføres i mange standardstørrelser, så du nemt kan finde en trækasse, der passer til dit behov.
Birkekrydsfineren, blank lakeres hvorved der opnås en flot overflade finish, der samtidig gør overfladen fugt- og smudsafvisende.
Woody Box™ krydsfinerkasser er designet til at kunne klare krævende transport- og opbevaringsopgaver. Woody Box™ er  prismæssigt meget konkurrencedygtige og kan leveres med kodehængelås for sikker aflåsning af kassen.

Woody Box™ - Åbne kasser

Woody Box™ åbne kasser, vælg mellem Metal kantliste eller Bøge kantliste.

Woody Box™ er produceret i birketræ-krydsfiner i høj kvalitet. Birkekrydsfineren, blank lakeres hvorved der opnås en flot overflade finish, der samtidig gør overfladen fugt- og smudsafvisende.
Woody Box™ krydsfinerkasser er designet til at kunne klare krævende transport- og opbevaringsopgaver. Woody Box™ er en prismæssigt meget konkurrencedygtige og kan leveres med kodehængelås for sikker aflåsning af kassen.

Flightcases

Flightcases i høj kvalitet.
Linde+Larsen har stor kompetence i fremstilling og produktion af Flightcases.
Vi producerer et stort antal Flightcases til industrien, forhandlere, Forsvaret, musikbranchen samt private.
Har du behov for Flightcase, udført i enhver tænkelig udførelse med eller uden skumindretning, er Linde+Larsen den naturlige samarbejdspartner til at løse opgaven.

Linde+Larsen står altid til rådighed med vejledning, forslag, prøver og tilbud på Flightcase produkter og løsninger til jeres behov.