In-mould labeling - Øger dit brandkendskab

Strålende fotokvalitet, høj UV-beskyttelse, modstandsdygtighed over for slidtage, fugtbestandig og temperaturbestandig med en kort leveringstid: In mould labelling tilbyder uden tvivl en af de mest innovative metoder for brand/produkt labels, som er langt overlegen konventionelle brand/produkt labels. Etiketter, der ikke skrælles af, bliver gule eller kan fjernes.

Under produktionen smelter plast fast på etiketten for at danne en uadskillelig enhed, hvilket muliggør den permanente placering af brand label og design af sofistikerede overflader. De IML-trykte produkter er overraskende omkostningseffektive på grund af deres integration i fremstillingsprocessen. 

Styrken ved professionelle printlabels

Brands er meget mere end et firmanavn, et logo eller et specifikt produktsortiment. Et godt brand formidler følelser, en bestemt holdning til livet forbundet med et specifikt omdømme. Derfor udgør brandkommunikation et centralt element i enhver marketingstrategi og nøjagtigt i dette øjeblik kommer kommunikationen af billeder i spil.

Billeder skildrer et brands følelsesmæssige klima, bygger forbrugernes opfattelse og skaber incitament til at købe. In mold labelling fremmer muligheden for direkte at udløse dine kunders underbevidste tanker. Vores høje kvalitet og farveintensive prints giver dig mange forskellige muligheder.

 

Fordele ved In-mould labeling

Forbedret salgssucces ved hjælp af professionelle prints
Tilpassede og alsidige designindstillinger
Præcis placering af reklameslogans
Lang levetid takket være beskyttelse mod slid og UV-stråling

Kortere produktionsintervaller gennem automatiseringsprocessen
Omkostningseffektivitet gennem økonomisk produktionsproces
Fugt og temperaturbestandig

IML farver & cases

IML-etiketter fremstilles ved hjælp af en 4c offsetmetode, dvs. en etiketudskrivningsmetode, der tilbyder kuffert farvekoordination. Print venlige overfladearealer, som er unik for hver enkelt kuffert størrelse. For eksempel tilbyder den innovative TWIST-kuffert et design, der giver det største printareal, perfekt egnet til total overflade printning. 

For yderligere dimensioner og branding muligheder vedrørende placering af brand-meddelelser og design af sofistikeret overflader kontakt os.