VANDTÆTTE (IP67) – STØVTÆTTE – STØDSIKRER – MILITÆR GODKENDTE CASES

Peli Mobile Office™

Peli-Hardigg Mobile Office serien det perfekte valg til militær og andre professionelle fagfolk der tit er ude på opgaver.
Professionelle fagfolk med opgaver i krævende miljøer, kan på få minutter op rette en mobil kontorplads eller bogreol og få struktur på papirarbejdet.
Personlig opbevaring er blevet nemt med en Peli-Hardigg FootLocker, pak dine personlige ting ned og aflås sikkert casen under transporten.

Peli Mobile Medical­™ serie

Peli-Hardigg Mobile Medical cases er rotostøbt, vandtætte, støvtætte og stødsikre kasser.
De er alle testet til at kunne benyttes i de hårdeste miljøer.
Med en kombination af justerbare indsatse og mulighed til at organisere og beskytte vigtige medicinske redskaber, er Mobile Medical cases den perfekte løsning til lægen, som er udsendt i i udsatte områder.

Peli Mobile IT™ serie

Peli-Hardigg Mobile IT cases, inkorporere avancerede funktioner i de bedste letvægts og robuste cases til at beskytte bærbare computere, printere og faxmaskiner mod barske forhold i under udsendelser, og rejser.
Hver IT kuffert er udstyret med et specielt designet optimalt polstret system, der giver den bedste beskyttelse til dit udstyr.
Optimal beskyttelse for optimal præstation.

Peli Mobile Militær™ serie

I mere end et halvt århundrede har Peli-Hardigg ingeniører stolt udviklet unikke løsninger til USA’s militære transport behov.
Peli’s™ innovative produkter sikrer følsomt udstyr at rejse gennem fjendtlige miljøer og ankomme intakt og klar til brug. Mange af Peli’s vandtætte cases er blevet testet til at fungere i barske miljøer som fx kampsituationer. Udviklingen af de mange unikke løsninger, test af nye materialer og løbende forbedre design baseret på brugerfeedback, har Peli™ været i stand til at opbygge denne serie robuste vandtætte kasser, der stolt lever op til militærets hårde krav. Sikker indeni, dit gear er beskyttet mod faldskader, mens ribbe designet, giver mulighed for at stable de vandtætte kasser.
Når du åbner en Peli-Hardigg Mobile Militær case, kan du være sikker på, at du finder det nedpakkede udstyr i samme stand som ved afsendelse.

 

Peli Mobile Master™ serie

Peli Mobile Master™ cases – Følsomt udstyr og vigtige forsyninger ankommer intakte og klar til installation i Mobile Master pallet kasser.
Skridsikker ribber giver mulighed for sikker stabling af alle fire størrelser, så du får det maksimale ud af pladsen pr. Palle.
Vandtætte, støvtætte, stødsikre og kemisk resistente gør international levering til en leg, produceret i lette materialer giver dig mulighed for at pakke flere varer pr. Forsendelse.

Til Vands, til Lands og i Luften – Er der intet mere effektivt end Peli Mobile Master™ serien.