SKB™ Racks

SKB Rolling Rack

SKB Roto Rolling Racks serien der inkluderer 4U, 6U og 8U er blevet opdateret med et nyt trolley-design hvor one-touch træk håndtaget og de to monteret hjul i bunden af rack’et sikrer nem transport. Udvendigt er det nu muligt at stable Roto Rolling Racks med det eksisterende standardprogram. Låget er designet med en indvendig gummipakning samt fire militærklasse butterfly låse, der sikrer at vand holdes ude og følsom elektronik forbliver sikkert under transport.
Rackdybden foran til bageste skinne er 20″ og hvert låg er 2-1/4″ dybe. Rack skinner er med for-gevind til standard 10-32 hardware og monteringsskruerne er inkluderet. Indvendige stødabsorberende hjørner beskytter selv ved tunge belastninger.

SKB Static Shock Rack

SKBs 3RS Series Static Shock Rack transportcases fås i 8 standardstørrelser: 3U, 4U, 5U, 6U, 7U, 9U, 11U og 14U. 3RS Static shock racks er en serie lette, stød, vandtætte, støvtætte, varme og kemiske resistente racks der er perfekt til beskyttelse og transport af dit følsomme elektroniske udstyr.
Produceret af LMDP Lineær Medium Density Polyethylen plast, der alle opfylder militærstandarderne MIL-STD 810G. Indvendigt er rack chassis bygget op af højstyrke letvægts aluminium rack skinner, som opfylder EIA-310 standarder. Removable Shock Racks leveres med 8 støddæmpere, som giver mulighed for et standardnyttelastområde på 18 – 68 kg (det er muligt at udvide nyttelastområdet op til 73 – 136 kg ved ordrebestilling). Den indvendige ramme og stød giver en passende sving for omgivende luftcirkulation og varmeafledning.

De robuste Roto formede Racks er branchens førende når det gælder styrke og slagfasthed.
Standard racks leveres med 2″ dybe for- og baglåg til at opbevare rack udstyr, der er længere end 20″.

  • 4 komfortgreb,
  • Fjederbelastede løftehåndtag, der sikrer nem transport.
  • Automatisk trykaflastningsventil
  • Pakningsforseglede låg

SKB Shallow Rack

De re-designede Roto formstøbte Shallow Rack cases opfylder behovene hos musikere og pro lydingeniører. Roto Shallow Racks aftagelige låg sikre en nem adgang til udstyret.
Roto Shallow Racks udvendige design, har et genkendeligt design, som giver mulighed for nemt og sikkert at stable Roto Racks og Roto Shallow Racks. Militærklasse butterfly drejelåse og kraftige håndtag sikrer en solid lukning og nem transport. For- og bagstativskinner med en rackdybde på 17-½”, så udstyret solidt monteres på forreste og bageste rackskinne med de medfølgende monteringsclips.

SKB Roto Racks repræsenterer det ultimative inden for amerikansk teknologi med deres roto formstøbte hårde cases, for- og baglåg, forsænkede kraftige butterfly drejelåse, støbt håndtag og stødabsorberende gummifødder, der giver en sikker form ved stabling af rack cases.

SKB Soft rack

Soft Rack fra SKB er konstrueret af en trækerne, som er dækket med et nylon cover. Soft Racks er udviklet med fokus på nem transport. De bløde racks leveres med justerbar skulderrem og håndtag en behagelig transport. Rack tasken kan bruges til transport af mindre rackmonteret udstyr.
Dybden på 14,8″ (forreste skinne til bagklap) giver plads til de mest populære trådløse systemer. Den polstret for- og bagklap har en kraftig lynlås, der gør det muligt at åbne helt op og folde åbningen indunder selve Soft Racket. I selve åbningen er der et mindre opbevaringsrum til f.eks. trådløse mikrofon-antenner. Med lommen på fronten er der god plads til kabler m.m.

SKB Roto Non Shock Rack

De re-designede Roto formstøbte rack cases opfylder behovene hos musikere og pro lydingeniører. Roto Racks aftagelige låg sikre en nem adgang til udstyret.
Roto Racks udvendige design, har et genkendeligt design, som giver mulighed for nemt og sikkert at stable Roto Racks og Roto Shallow Racks. Militærklasse butterfly drejelåse og kraftige håndtag sikrer en solid lukning og nem transport. For- og bagstativskinner med en rackdybde på 17-½”, så udstyret solidt monteres på forreste og bageste rackskinne med de medfølgende monteringsclips.

SKB Roto Racks repræsenterer det ultimative inden for amerikansk teknologi med deres roto formstøbte hårde cases, for- og baglåg, forsænkede kraftige butterfly drejelåse, støbt håndtag og stødabsorberende gummifødder, der giver en sikker form ved stabling af rack cases.

SKB Removable Rack

SKB’s 3RR-serie Removable Shock Rack cases fås i 8 standardstørrelser: 3U, 4U, 5U, 6U, 7U, 9U, 11U og 14U. 3RR shock racks er en serie lette, stød, vandtætte, støvtætte, varme og kemiske resistente racks der er perfekt til beskyttelse og transport af dit følsomme elektroniske udstyr.
Produceret af LMDP Lineær Medium Density Polyethylen plast, der alle opfylder militærstandarderne MIL-STD 810G. Removable shock racks leveres med 8 støddæmpere, som giver mulighed for et standardnyttelastområde på 18 – 68 kg (det er muligt at udvide nyttelastområdet op til 73 – 136 kg ved ordrebestilling).

3RR Removable racks er designet med en standard 19″ rack bredde pr. ANSI/EIA-310-C specifikationer og har firkantede rackstænger som passer til enten #10-32 US standarder eller 6mm International standardmøtrikker, der leveres med SKB removable shock racks.

De robuste Roto formede Racks er branchens førende når det gælder styrke og slagfasthed.
Standard racks leveres med 2″ dybe for- og baglåg til at opbevare rack udstyr, der er længere end 20″.

– 4 komfortgreb,
– Fjederbelastede løftehåndtag, der sikrer nem transport.
– Automatisk trykaflastningsventil
– Pakningsforseglede låg,