Vandtætte kufferter

VANDTÆTTE (IP67) – STØVTÆTTE – STØDSIKRER – MILITÆR GODKENDTE CASES

Peli Protector case™

Peli Case™ er designet til at kunne modstå selv den hårdeste transport og de mest barske miljøer.
Peli Case™ er med sin IP67 klassificering vandtæt, støvtæt og stødsikker.
Peli™ kufferten er fleksibel og ekstremt stærk overfor eksterne påvirkninger.
Peli™ cases er det perfekte valg når dine produkter kræver maksimal beskyttelse.
I over 40 år har Peli™ produceret det bedste på markedet.

Peli Storm case™

Peli Storm™ kufferten er designet til at kunne modstå selv den hårdeste transport og de mest barske miljøer – Peli Storm™ er det oplagte alternativ til Peli Protector Case™ serien. Fremstillingen af Peli Storm™ casen i et letvægts HPX high-performance resin, gør kufferten let, fleksible og meget stærk overfor eksterne påvirkninger.
Peli Storm™ casen er vandtæt, støvtæt og stødsikker, hvilket gør den til det oplagte valg når dine produkter kræver maksimal beskyttelse under transport

Peli Storm™ press & pull låse sikrer kassen er solidt låst under transport

Explorer Heavenly light cases™

Explorer Heavenly Light™  – Op til 40% lettere end andre polymer vandtætte cases.

Udviklingen af ​​de nye teknologiske polymer materialer har tilladt at opnå en lettere vægt uden at gå på kompromis med den beskyttende ydeevne og vandtætheden. Denne teknologiske forbedring giver fleksibilitet og elasticitet selv ved høj belastning, det giver samlet en mere effektiv kuffert.
Dette har ført til udviklingen af ​​ Explorer Heavenly Light Case serien​.

2 nye låse, sikrer en sikker tætning og praktisk at åbning.
De nye låse har en to-trins åbning, der giver mulighed for at fordele kraften i to trin, hvilket gør det er let at åbne kufferten.

Explorer Case™ er siden 1970 produceret i Italien. Kvaliteten på Explorer Case™ er blandt de bedste på markedet og er designet til at blive brugt ved hård transport og i barske miljøer.
Kufferten er testet under strenge kvalitetsforhold med stor fokus på alle processerne i fremstillingen.

Explorer Case™ er velegnet indenfor militæret, medico, lyd- film- foto- og TV-branchen, dykkere, skibsbranchen, industrien- og sikkerhedsbranchen.

  • IP67 godkendt.
  • Explorer cases™ har livtidsgaranti på alle sine produkter.

Explorer cases

Explorer Case® er siden 1970 produceret i Italien. Kvaliteten på Explorer Case® er blandt de bedste på markedet og er designet til at blive brugt ved hård transport og i barske miljøer.
Kufferten er testet under strenge kvalitetsforhold med stor fokus på alle processerne i fremstillingen.

Explorer Case® er velegnet indenfor militæret, medico, lyd- film- foto- og TV-branchen, dykkere, skibsbranchen, industrien- og sikkerhedsbranchen.

  • IP67 godkendt.
  • Explorer cases har livtidsgaranti på alle sine produkter.

SKB cases

SKB iSerie cases er en stød og vandtæt kuffert serie, som er den perfekte løsning til opbevaring og transport af elektronik, mikrofoner, kabler, video- og fotografisk udstyr.

SKB-kassen er produceret efter anerkendte Militær standarder (MIL-C-4150J / IP67, MIL-STD-810F, MIL-STD-648C) i et stærkt sprøjtestøbt polypropylen copolymer plastik, som sikrer dine produkter optimal beskyttelse under transport.

HPRC cases

HPRC Case® er en letvægts kvalitets transport- og opbevaringskuffert som er vandtæt og modstandsdygtig overfor støv, fugt, syrer og sand.
I hele produktionsprocessen er HPRC Case® blevet udsat for strenge tests, baseret på internationalt anerkendte standarder, som f.eks. ATA 300, IP67, STANAG 4280, DS 81-41 FALL.

HPRC Case® er velegnet indenfor militæret, medico, lyd- film- foto- og TV-branchen, dykkere, skibsbranchen, industrien- og sikkerhedsbranchen.

Leveres med ergonomisk håndtag fremstillet af PP SEBS-materiale og en stålstift
Er monteret med automatisk ventil, der automatisk justerer lufttrykket indeni
Intern O-ring lavet af neopren PA66 gør kufferten vandtæt – IP67 certificeret.