Unikke kundeløsninger

Vi har mange kunder, der kigger forbi huset for at få special designet skum indlæg til deres udstyr. I mange tilfælde har kunden selv skåret Plukskum ud til udstyret. Men plukskum har en kort levetid og er en blød skumtype, der ikke kan bære tungere udstyr eller klare den daglige slidtage der er ved at tage produkterne ud og ind af kasserne.
Hos L+L er vi lagerførende af et stort udvalg af skumtyper i forskellige densiteter, farver og med mere end 30 års personlig erfaring indenfor special skum indlæg, har vi mange mulige løsninger der sikre at du får det optimale ud af din transport kuffert.

Før
Efter

Ved denne opgave kom kunden til os med et ønske om at opdatere sin egen indretning til et special skum indlæg.

Vi tog en snak med kunden, som fortalte om sine behov for at kunne få et hurtigt overblik over sine motorer samtidig med et ønske om samle motorer og karburatorer i en og samme kasse. Vi fandt yderligere plads til opbevaring af skruer og bundindsatse.
Vi afsluttede indlægget med kundens eget logo i låget.

Hos Linde+Larsen sørger vi altid for at opfylde kundens ønsker samtidig med at sætte vores eget præg, så vi altid opnår et professionelt slutresultat. 

Phase One er blandt de førende indenfor digitale fotografi systemer. Linde+Larsen har gennem mange år samarbejdet og udviklet nye løsninger til Phase One’s systemer.
Her kombinerede vi EVA cases og skumindlæg, indbygget i en Peli Storm™ case for den ultimative beskyttelse af Phase One’s unikke digitale kamera løsninger.

Hos L+L levere vi totalløsninger efter kundens ønsker, samtidig med at sætte vores eget præg, så vi altid opnår et professionelt slutresultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

1

Step 1:
Tlf. samtalen
Kunden ringer og aftaler tidspunkt for mødet

arrow
2

Step 2:
Mødet,
Vi tager en uforpligtende samtale og får klarlagt dine ønsker.

arrow
3

Step 3:
R&D afdelingen,
Udarbejdelses af tegning, så vi sikrer der ikke sker nogen misforståelser.

7

Step 4:
Produktionen,
Efter godkendelse af tegning, starter produktionen af kundens special skumindretning.

arrow
5

Step 5:
Montering,
Skumindretningen monteres af L+L’s egen fagfolk, som har mange års erfaring og sikrer et professionelt slutresultat.

arrow
6

Step 6:
Aflevering,
Skumindretningen godkendes og udleveres til kunden.

Linde+Larsen er specialister i alt indenfor skumindretninger. Vi har mere end 30 års erfaring med egen produktion af vandstråleskåret skumindretninger, specialindretninger af opbevaringslommer og indsatse – Et stort kendskab som sikrer alle vores kunder den korrekte kvalitetsløsning.

Så går du med et ønske om at opbevare dine produkter, så kontakt os og vi hjælper dig med at skabe den løsning du ønsker.