Custom skumindretninger

Hos Linde+Larsen er vi specialister i custom skumindretning. Vi har mere end 30 års erfaring med egen produktion af vandstråleskåret skumindretninger.
Vores R&D afdeling står klar til at hjælpe dig med de mest optimale løsninger på special-skumindretninger og andet. Er der behov for opbevaringslommer i låget, emner der skal fastholdes med velcro eller montering af stropper, så finder vi også en løsning på dette.
Hos Linde+Larsen har vi både mulighed for vandstråleskæring og fræsning. Det mest benyttede er dog vandstråleskæringen, da det giver et fantastisk rent og skarpt snit i alle skumtyper. Detaljegraden og præcisionen gør at alt udstyr, som skal ligges i kufferten ligger sikkert fastspændt under transport.

Vi arbejder direkte med B-to-B på tværs af brancherne og leverer direkte og indirekte via grossister. Vi har en forventning til at vi mødes med stadig højere krav fra kunder, til kvalitet, innovation, fleksibilitet, service og forståelse for kundens primære behov.
Dette er væsentlige og direkte værdier vi arbejder ud fra allerede.

Går du med et ønske om at få opbevaret produkter eller andet, så kontakt os og vi hjælper dig med at skabe den løsning du ønsker.
Du kan sende din forespørgsel her eller kontakte os på tlf. +45 35 82 84 85, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Se et stort udvalg af special skumindretninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

1

Step 1:
Tlf. samtalen
Kunden ringer og aftaler tidspunkt for mødet

arrow
2

Step 2:
Mødet,
Vi tager en uforpligtende samtale og får klarlagt dine ønsker.

arrow
3

Step 3:
R&D afdelingen,
Udarbejdelses af tegning, så vi sikrer der ikke sker nogen misforståelser.

7

Step 4:
Produktionen,
Efter godkendelse af tegning, starter produktionen af kundens special skumindretning.

arrow
5

Step 5:
Montering,
Skumindretningen monteres af L+L’s egen fagfolk, som har mange års erfaring og sikrer et professionelt slutresultat.

arrow
6

Step 6:
Aflevering,
Skumindretningen godkendes og udleveres til kunden.

Linde+Larsen er specialister i alt indenfor skumindretninger. Vi har mere end 30 års erfaring med egen produktion af vandstråleskåret skumindretninger, specialindretninger af opbevaringslommer og indsatse – Et stort kendskab som sikrer alle vores kunder den korrekte kvalitetsløsning.

Så går du med et ønske om at opbevare dine produkter, så kontakt os og vi hjælper dig med at skabe den løsning du ønsker.